Winkelen

Naar welke landen verzenden jullie?

Als startende Vlaamse onderneming verzenden we momenteel naar België en Nederland. De verzendkosten naar België of Nederland worden automatisch berekend bij bestelling via de website. Ook andere EU-landen zijn mogelijk, maar gelieve ons dan te contacteren alvorens te bestellen. De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten naar andere landen dan België en Nederland.

Wat is de levertermijn?

Voor verzending rekenen we 2 à 3 dagen om jouw item goed te verpakken en te verzenden. Afhankelijk van de bestemming en de verzendpartner (bPost of PostNL) zal je item dus normaal tussen de 4 à 7 dagen na bestelling arriveren.

Retouren

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Per definitie zijn onze vintage items quasi allemaal producten die een tweede of volgende leven tegemoet gaan en dus ook normale gebruiks- en ouderdomssporen bevatten. Bij elk product beschrijven we duidelijk de status en voegen we zeer gedetailleerde foto’s in hogere resolutie toe. Hiermee willen we voorkomen dat wettelijk herroepingsrecht omwille van een gebruikskrasje of patina die niet bevalt worden geretourneerd. Wij vragen u dus om goed naar alle foto’s te kijken en waar gewenst contact met ons op te nemen via info@vintagehulk.com indien u bijkomende vragen hebt. 

  • Vanaf de dag na de levering heb je gedurende 14 kalenderdagen de mogelijkheid om ons te melden dat je de goederen wil terugsturen door een mail te sturen naar info@vintagehulk.com. Na deze melding heb je over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen ook effectief terug te sturen. Je kan dit herroepingsrecht uitoefenen door de goederen samen met de factuur en dit modelformulier terug te sturen naar VintageHulk by ProjectsMania BV, Sonseindestraat 99 te  9620 Zottegem.
  •  
  • Stuur je het volledige item terug dan betalen we de eventuele verzendkosten die u bij de initiële bestelling betaalde terug. De verzendkosten van de retourzending zelf worden niet terugbetaald. Gelieve de goederen kwaliteitsvol te verpakken om ze te beschermen.
Schade t.o.v. de status waarin wij het vintage artikel initieel hebben opgestuurd wordt gefactureerd.
  • Foto’s die genomen werden net voor verzending zullen als referentie gelden.
Wat te doen als mijn levering niet volledig is?

Indien de inhoud van de levering niet overeenkomt met de bestelling, gelieve een mail te sturen naar  info@vintagehulk.com.  

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.