Artemide

Italiaans topdesign

Blijvende moderne schoonheid sinds de Space Age

Artemide is een toonaangevend merk in de wereld van verlichting, bekend om zijn innovatieve ontwerpen die toonbeeld zijn voor ‘Italian Design’. Met meer dan zestig jaar ervaring in de industrie heeft Artemide een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd voor het creëren van verlichtingsoplossingen die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. 

Elk Artemide-ontwerp belichaamt een harmonie tussen vorm en functie, waarbij moderne technologieën worden gecombineerd met tijdloze esthetiek. Ontwerpers zoals Livio Castiglioni, Vico Magistretti en Richard Sapper hebben bijgedragen aan het creëren van de kenmerkende esthetiek en functionaliteit die Artemide-lampen zo begeerlijk maken voor liefhebbers van design over de hele wereld.

Of het nu gaat om het iconische ontwerp van de Eclisse tafellamp of de verfijnde lijnen van de Meteorite hanglamp, Artemide-lampen zijn een perfecte aanvulling op elke ruimte, van huiselijke omgevingen tot professionele settings. De lampen van Artemide zijn niet alleen een bron van verlichting, maar ook van inspiratie. 

Onze collectie
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.